Luft/vattenvärmepumpar som vi installerar:

Bosch Compress 7001i AW

En helt ny generation luft/vattenvärmepump, Bosch Compress 7000i AW!

Pumpen är byggd med inverter-teknik som anpassar värmeproduktionen efter husets behov för stunden. Med denna konstruktion får man stora besparingar under vår och höst då pumpen går på halvfart utan värmeförluster.

Compress 7000i AW är välbyggd med strömsnåla komponenter och med en uppbyggnad kring en modern cellplast-liknande stomme, ger pumpen låg vikt samt dämpar ljudnivåerna (-3dB “silent mode” nattetid) och blir därav en av marknadens lägsta!

Luft/vattenpumpen ha försetts med ett användarvänlig och enkel styrning som dessutom kan kopplas med fjärrstyrning via mobilen. Pumpen har dessutom minimalt service och underhållsbehov!

Compress 3000 AWS II

En helt ny generation luft/vattenvärmepump, Bosch Compress 3000 AWS II!

Bosch Compress II är ett kostnadseffektivt sätt att få värme och varmvatten ur uteluften. I en värmepump av split-typ cirkulerar köldmedie mellan utomhus och inomhusdelen vilket minimerar frysrisk i samband med exempelvis strömavbrott.

Beroende på ditt värmebehov så kan du välja mellan 8 till 17kW avgiven värmeeffekt.

Inomhusenheten finns i flera olika modeller vilket gör det enkelt att placera i hemmet. Antingen så finns den som en självständig värmekälla med en inbyggd 280 liters varmvattenberedare och en elpatron för tillskott vid sträng kyla, vilket gör den till en komplett uppvärmningslösning året runt. Eller så finns den som en kompakt vägghängd modell för samkörning med din befintliga panna.