AE Nordvärme AB

Specialister på värmepumpar & VVS i Södermanland!

AE Nordvärme AB

Vi på AE Nordvärme AB i Södertälje har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Södermanland och Stockholm en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftssättning.

Som Bosch VärmePartner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Boschs värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi har rätt att ge dig Boschs utökade garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

 

Vårat största fokus ligger i att göra dig som kund så nöjd som möjligt då vi brinner för kvalité och effektivitet

 

Erik Nord

Tekniker och delägare

Erik är företagets första delägare och även personen du kommer komma i kontakt med först då det är han som är våran tekniker och expert på lösningar till ditt problem. Han har över 20-års erfarenhet i bagaget så du kan lita på att oavsett vad ditt problem än är, så kommer han att hitta en lösning som utformar sig och som är bäst anpassat utefter dina krav.

På fritiden gillar Erik att vara ute i Naturen och fixa hemma på gården tillsammans med sin flickvän och alla djur. Intresset för motorcykel ligger honom också varmt om hjärtat.

Vill du komma i kontakt med våran duktiga tekniker så kan ni nå honom med nedan kontaktinformation

Erik Nord

Andreas Nord

Administratör och delägare

Andreas är företagets andra delägare och som har hand om administrationen på företaget. Han har studerat teknik och jobbat några år på AstraZeneca men har nu bytt inriktning och kommer att sitta på kontoret parallellt med att vara ute på fältet för att lära sig allt det praktiska för att senare kunna jobba mer självständigt.

På fritiden spenderar Andreas mycket tid på träning och har ett stort intresse för motorer.

Vill du komma i kontakt med våran admin så kan ni nå honom med nedan kontaktinformation

Andreas Nord

Lite rolig information om vårat företag

AE Nordvärme AB

0
Kunder 2020
0
År av erfarenhet!

Stockholm, Södertälje, Nykvarn, Mariefred och Strängnäs är våra huvudsakliga arbetsområden

Våra samarbetspartners

Vi kan stolt presentera våra samarbetspartners, klicka på någon av dom för att läsa mer!